Servicii psihologice oferite

 • Consiliere psihologică
 • Dezvoltare personală
 • Psihoterapie cognitiv-comportamentală
 • Supervizare psihologie clinică
 • Practică psihologică pentru studenți
 • Grupuri de suport psihologic pentru: tineri părinți, persoane singure, persoane cu tulburări de alimentație
 • Grupuri de optimizare si dezvoltare personală
 • Psihodiagnostic și evaluare clinică – întocmirea raportului de evaluare psihologică pentru Comisia de handicap (MMSE+Gafs)

Nou:

Consultații online și telefonice

Psihodiagnostic și evaluare clinică: ne ajută la înțelegerea dinamicii structurii psihice a clientului/pacientului și orientează demersul psihoterapeutic prin:

 • cunoașterea/identificarea factorilor psihici cu relevanță pentru sănătate și boală
 • evaluarea cognitivă și comportamentală și evaluarea personalității
 • evaluarea și identificarea contextului familial și profesional, economic în care se manifestă problemele psihice
 • evaluarea dezvoltării psihologice
 • promovarea unui stil de viată sănătos
 • dezvoltare pesonală
 • consiliere specifică obiectivelor medicale, de exemplu: nașterea unui copil, modificarea stilului de viață, pregătire preoperatorie, intervenție terțiară în cadrul bolilor cronice, decesul unei persoane apropiate, boala degenerativă a unui membru al familiei (demență, Alzheimer)

Acest proces complex este realizat și prin utilizarea unor instrumente de evaluare și psihodiagnostic specifice, acreditate de Colegiul Psihologilor din Romania.

Consilierea psihologică asistă clientul/pacientul în identificarea si utilizarea resurselor psihologice proprii în scopul rezolvării problemelor cu care se confruntă.

Dezvoltarea personală are ca scop identificarea tuturor calităților clientului și punerea lor în valoare astfel încât aspirațiile, țelurile, dorințele să fie mai ușor atinse și să fie în acord direct cu propriul potențial.

Psihoterapia cognitiv-comportamentală individuală poate trata:
Anxietate, adicții (alcool, tutun, adicții alimentare), atacuri de panică, agorafobie, depresie, divorț, fobii specifice (avion, câini, spații închise etc), tulburări de alimentație (anorexie, bulimie, obezitate), fobie socială, stimă de sine redusă, tulburări de adaptare, tulburări de personalitate, tulburări somatoforme, tulburări de stres postraumatic

Accesul la ședințele de psihoterapie/evaluare clinică se face numai cu programare telefonică prealabilă.


Condiție obligatorie: vârsta minimă18 ani.
Durata unei ședințe este de 50 de minute, frecvența ședintelor este de o ședință, maxim două ședințe pe săptămână.
Numărul ședințelor, frecvența și prețul acestora, stabilirea relației psihoterapeutice și alcătuirea listei de probleme ce vor fi abordate în timpul psihoterapiei se decid în timpul primei întâlniri. Tot atunci se convine de comun acord și se semnează și contractul pentru servicii psihologice – în doua exemplare (un exemplar pentru client și unul pentru psihoterapeut).

Reduceri: 10% pentru studenți și pentru pachetul de 10 sedinte psihoterapie.

Relația terapeutică

Atunci când este vorba de sănătatea psihică, relația care se stabilește între client/pacient și psihoterapeut joacă un rol fundamental și reprezintă baza solidă pe care se sprijină intreaga terapie. Relația terapeutică stabilită între acești doi coechipieri se construiește cu ajutorul empatiei, acceptării necondiționate (acceptarea clientului/pacientului cu toate problemele sale, fără a-l judeca), congruenței (se referă la gradul de suprapunere între comportamentul manifest al terapeutului și comportamentul interior al acestuia) și confidențialității. Psihologul informează clientul/pacientul despre limitele și excepțiile confidențialității.
Toate activitățile psihologice se desfașoară respectând codul deontologic al profesiei de psiholog.